На какво да обърнем внимание при избора на чистачки за кола ?

На какво да обърнем внимание при избора на чистачки за кола ?
Налични са разнообразни чистачки за предното стъкло за автомобили и избирането на подходящия модел може да бъде трудно. За да намерите правилния размер, прочетете ръководството на вашия автомобил, измерете чистачките или посетете магазин за авточасти за помощ.  Като общо правило, инвестирането в чистачки ще доведе до по-висока производителност и издръжливост.

Търсете здрави зимни остриета, които ще издържат студеното време. Попитайте служител магазин за авточасти, за да ви покаже най-добрите зимни устойчиви чистачки за вашия автомобил. Когато пазарувате, не забравяйте, че: Остриетата на гредата са най-добри за отстраняване на тежки остатъци (например сняг и лед), тъй като имат по-малко метални части, които могат да се откъснат. Някои се вливат с графит или тефлон за допълнителна здравина. Инвестирането в по-трайни остриета ще ви помогне да предотвратите натоварването на двигателя на чистачките на вашия автомобил.

Подбрахме за вас 2 модела чистачки, които смятаме, че са повече от добри, вижте кои са те :

METO чистачки на предното стъкло

Съвместимост

Не би трябвало да имате затруднения да намерите това, което търсите с тези чистачки за предното стъкло. Това е така, защото има много различни дължини за избор, като се започне от 12 инча чак до 28 инча. В допълнение към единичните опаковки, има и много комплекти, от които да избирате. Много от тези двойки съдържат чистачки с две различни дължини, което ги прави чудесни за по-голям брой превозни средства. Освен това, закрепването на чистачките е универсално, което означава, че стават за 99 процента от марките и моделите на пазара.

Почистващо действие

Не може да се отрече, че тези чистачки санаправени за наистина лошо време. Например, чистачките покриват стъклото с водоотблъскващо средство, което допълнително подпомага действието на почистване на чистачките. Това означава, че когато пътувате с по-бърза скорост, водата просто ще излети от предното стъкло. Тогава е дори по-безопасно за вас да шофирате в дъждовни условия.
Чистачката също има специален аеродинамичен дизайн, който гарантира, че е притисната близо до стъклото, като гарантира, че няма да пропуска. Трябва да се отбележи обаче, че отнема няколко дни, докато чистачката се оформи във формата на вашето  стъкло и може да има пропуски дотогава. След това обаче няма да има пропуски и водата бързо ще се премахва.

Трайност

Това несъмнено е една от по-издръжливите чистачки на пазара. От една страна, почистващата част на острието е направена от силиконова гума, която е в състояние да издържи на износване и за по-дълго. За друго, еластомерният материал PEET на останалата част на острието също е устойчив както на високи, така и на ниски екстремни температури.


Bosch Icon чистачки

Съвместимост

Bosch Icon е чистачка за предното стъкло, която не е проектирана да е съвместима веднага с вашето стъкло. Създадена е, за да бъде подходяща за редица прикачени елементи, независимо от марката или модела на вашия автомобил. Поради тов няма проблем да се опитате да я приспособите. Ще откриете също, че можете да изберете дължини на чистачките на предното стъкло между 13 и 26 инча. Така че,  със сигурност ще попаднете на чистачки, които садобре пригодени за нуждите на вашия автомобил.

Почистващо действие

Една от характеристиките, поради които тази чистачка на предното стъкло се откроява е фактът, че има дизайн на напречна пружинна дъга. Поради това чистачката се поставя равномерно по предното стъкло, независимо от кривината. По този начин острието ще може да заличи всяка капка вода от стъклото ви. Освен това, има асиметричен спойлер, който принуждава чистачките да почиват срещу предното стъкло, дори когато пътувате с по-висока скорост.
Предназначени да бъдат подходяща за всякакви метеорологични условия. Това е така, защото  могат да останат гъвкави, дори когато температурите станат наистина студени. Освен това рамото на чистачките има щит, който предотвратява натрупването на сняг и лед.

Трайност

Изработен от ексклузивна двойна каучукова смес, тази чистачка е създадена да издържа. Ще откриете, че  е в състояние да издържи на непрекъснато излагане на слънце. Също така материалът има много по-дълъг живот от другите, като гарантира, че ще ви издържи доста време.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *