Топ 10 най-добри вериги за сняг за автомобили

Топ 10 най-добри вериги за сняг за автомобили

     Въпреки постоянното развитие на автомобилната индустрия, за съжаление, за момента няма заместител на веригите за сняг. Така че, когато се установи първия сняг на годината, по-добре да приготвите тези вериги за сняг, или иначе ще имате лошо време. Като се има предвид това, може да ви е трудно да изберете правилните вериги за колата си, освен ако не отделите време да се обучите на това, което може да предложи пазарът.

За да ви спестим неприятностите да преминете през процеса сами, ние съставяме списък на десетте най-добри вериги за сняг за автомобили, които могат да се купят.


⇒ Zip Grip Go вериги за сняг

 

Този пакет се предлага с 10 гуми за теглене, които могат да бъдат настроени така, че да отговарят на всякакви размери на гумите до 22 инча. Тези устройства са идеални за алуминиеви и алуминиеви джанти, въпреки че не трябва да се използват върху стоманени джанти, освен ако не е абсолютно необходимо. Що се отнася до действителните вериги, нека посочим, че тези устройства ще работят не само за сняг, но и за кал или лед. Освен това, благодарение на техните двупосочни зацепки, те също ще ви помогнат, когато автомобилът ви се залепи в снега / калта.


 

Trac-Grabber – устройство за сцепление на гуми за сняг, кал и пясък за автомобили

 Въпреки че не са вериги за сняг в традиционния смисъл на думата, тези блокове ще ви помогнат да се отлепите от сняг, кал или пясък възможно най-бързо. Тези блокове са леки, лесни за инсталиране, много безопасни за употреба и доста достъпни. Не само това, но те са предназначени да осигуряват добри резултати във всякакви метеорологични условия, което може да обясни защо те са толкова популярни.

 


 

⇒ Cobra вериги за сняг


Качествената верига е известна с това, че създава качествени вериги за сцепление на гумите със сняг и кабелът Cobra не се различава. Тези вериги ви позволяват да прикачите гумени регулатори към тях, така че най-добре да пасват на вашия автомобил, въпреки че те могат да работят добре и без тях. Те също така притежават клирънс на SAE клас „S“, който ги прави по-приспособими, когато се опитват да ги поставят на автомобил. На всичкото отгоре, те също са изненадващо здрави и устойчиви, като се има предвид привидно изтънчения дизайн.


 

⇒ Thule CS10 Super-Premium вериги за сняг

Благодарение на тяхната висококачествена стоманена конструкция, тези вериги са гарантирани за дълго време. Те също така идват с възможност за защита на колелата, за да се предпазят колелата от повреда, въпреки че веригите са самонатягащи и е малко вероятно да го направят. Освен това, тези вериги се възползват от цветни кодове за сглобяване, които ги правят лесни за инсталиране на всякакъв вид гуми, стига да са подходящи.

 


 

⇒ Glacier 1042 автомобилни вериги за сняг

 Тези вериги са снабдени със стоманени валяци на кабелни напречни елементи, конструкция, която ги прави по-трудни от стандартните вериги. В същото време те имат ограничена хлабина тип „S“, което ги прави подходящи както за предните, така и за задните колела. Също така трябва да се отбележи, че те отговарят на всички държавни изисквания за кабелни теглителни устройства, което винаги е нещо, което трябва да се търси при закупуването на шоу вериги.


 

⇒ Peerless 0155505 автоматични вериги за сняг

 Благодарение на техните безпомощни самозатягащи се храпови механизми, тези вериги осигуряват автоматично затягане и центриране. Това улеснява инсталирането и премахването им при необходимост, понякога в рамките на няколко минути. Като се има предвид това, трябва да отбележим, че не трябва да се движите по-бързо от веригите с вериги от 30 км / ч по очевидни причини. В тази връзка, тези вериги се отличават с диамантен кръст, насочен към осигуряване на превъзходно сцепление при тежки снежни условия.


 

⇒ Thule 12mm CB12

 

Тези вериги се радват на висококачествена стоманена конструкция с много по-малък габарит от стандартните вериги, така че могат да осигурят по-голям комфорт на шофиране. Интересно е, че тези вериги имат цветни кодове за сглобяване, които ги правят много лесни за инсталиране своевременно. Освен това те имат двойно-D-образни връзки, за да осигурят по-голямо сцепление, дизайн, който също увеличава тяхната дълготрайност.


 

⇒ Вериги за гуми SZ143 Super Z6

Това, което прави тези конкретни вериги се открояват е тяхната гъвкавост. Ние казваме това, защото тези вериги ще пасват на повечето пътнически автомобили, пикапи или SUV-та там, което винаги е добре, когато говорим за вериги за сняг. Благодарение на вградените им гумени затягащи устройства, няма да се налага да спрете и затегнете веригите след инсталирането им. Не само това, но те също така осигуряват много по-добри характеристики на сцепление в сравнение с конвенционалните вериги за гуми.


 

⇒ SZ335 Shur Grip Z


Shur Grip Z пътнически вериги за гуми за автомобилни гуми са едни от най-добрите вериги за сняг в този ценови диапазон. Те се възползват от дизайна на кабелната верига клас S, който в комбинация с включените в каучуковите им приспособления ги прави много лесни за инсталиране. Те също така осигуряват много по-добро сцепление от стандартните вериги за сняг, като същевременно предлагат плавно движение, независимо от дебелината на снега. Те правят това благодарение на своята гениална конструкция, без да забавят автомобила по никакъв начин.


 

⇒ ZT729 Super Z LT за джипове и леки камиони


Вероятно няма по-добри вериги за сняг за автомобили, отколкото ZT729 на веригата за сигурност, която е проектирана да побере повечето леки камиони и джипове там. Те също са много лесни за инсталиране, процес, който не трябва да ви отнеме повече от няколко минути, ако знаете какво правите. Както бихте очаквали, тези вериги идват с гумени затягащи устройства, за да се гарантира, че няма да имате проблеми при поставянето им на колелата. Не на последно място ще откриете, че тези вериги за сняг са и сред най-достъпните вериги за сняг този размер.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *